ποιοι είμαστε...

Μέσα από αυτό το blog θέλουμε να ενισχύσουμε την προσπάθεια να αναπτυχθεί το αγαπημένο μας άθλημα. Κύριος στόχος είναι να μπορούμε να ενημερώνουμε καλύτερα τους φίλους του αθλήματος για τις διάφορες εκδηλώσεις στη χώρα μας και όχι μόνο, ενώ θα προσπαθήσουμε να εμπλουτίσουμε αυτές τις σελίδες με χρήσιμες πληροφορίες για εξοπλισμό, τεχνική, προπονητική αλλά και ζητήματα ασφάλειας. Μπορείτε να στέλνετε επίσης τις δικές σας σχετικές ανταποκρίσεις, εμπειρίες κλπ.

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Διαδρομές στην 1η "Χαλαρή" Συνάντηση Ορ. Σκι

 Το χιόνι είναι αρκετό οπότε θα ετοιμάσουμε 2 διαδρομές ώστε όλοι οι φίλοι να μπορούν να επιλέξουν ανάλογα με το επίπεδό τους και τις διαθέσεις τους.

Η Διαδρομή 1 έχει χαραχτεί κοντά στο ΧΚ Περτουλίου. Ξεκινά από τη βάση του κέντρου, και στη συνέχεια ακολουθεί μια πολύ όμορφη εύκολη ανάβαση μέσα στο δάσος η οποία καταλήγει στην κορυφή της πίστας. Από εκεί όσοι θέλουν είτε κατεβαίνουν μέσα στην πίστα είτε κάνουν μια δεύτερη μικρή κατάβαση μέσα στο δάσος και ξανα ανεβαίνουν στην κορυφή της πίστας και επιστρέφουν στη βάση είτε μέσα από την πίστα είτε από μια δεύτερη διαδρομή για πιο έμπειρους σκιερ.

Υψομετρική Διαφορά : 200μ
Χρόνος Ανάβασης : 40'



Η Διαδρομή 2 κινείται απέναντι από την πίστα. Ξεκινά από τα Λιβάδια και καταλήγει στο Καταφύγιο του Κόζιακα. Για να ακολουθήσετε αυτή τη διαδρομή πρέπει να έχετε καλή τεχνική τόσο στην ανάβαση όσο και στην κατάβαση. Είναι μια πολύ όμορφη διαδρομή καθώς στο μεγαλύτερο μέρος κινείται μέσα στο δάσος ενώ στην συνέχεια η θέα είναι φανταστική. Η κατάβαση είναι επίσης μοναδική τόσο στις πλαγιές που είναι ψηλά όσο και πιο χαμηλά μέσα στο δάσος με καλές κλίσεις και άλματα...

Υψομετρική Διαφορά: 600 μ
Χρόνος Ανάβασης : 1:15'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου