ποιοι είμαστε...

Μέσα από αυτό το blog θέλουμε να ενισχύσουμε την προσπάθεια να αναπτυχθεί το αγαπημένο μας άθλημα. Κύριος στόχος είναι να μπορούμε να ενημερώνουμε καλύτερα τους φίλους του αθλήματος για τις διάφορες εκδηλώσεις στη χώρα μας και όχι μόνο, ενώ θα προσπαθήσουμε να εμπλουτίσουμε αυτές τις σελίδες με χρήσιμες πληροφορίες για εξοπλισμό, τεχνική, προπονητική αλλά και ζητήματα ασφάλειας. Μπορείτε να στέλνετε επίσης τις δικές σας σχετικές ανταποκρίσεις, εμπειρίες κλπ.

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ορ. Σκι, 8η θέση η Μπίκα

Το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ορ Σκι είναι σε εξέλιξη, την χώρα μας εκπροσωπούν ο Πλάτονας Αρώνης(άνδρες) και η Δήμητρα Μπίκα(ν. γυναίκες). Μόλις χτες είχαμε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για την Ελληνική αποστολή. Η Δήμητρα που αγωνίζεται στην κατηγορία junior πήρε την Τρίτη μέρος στον ατομικό αγώνα και κατέλαβε την 8η θέση σημειώνοντας παράλληλα πολύ καλή εμφάνιση κοντράροντας στα ίσια αθλήτριες των αλπικών χωρών.
Το πρόγραμμα των αγώνων συνεχίζεται με τον ατομικό αγώνα ανδρών σήμερα και τον κάθετο την Πέμπτη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα του αγώνα.
http://www.ski-ecrins.com/index.php?lang=ENG

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους αθλητές μας!



Δήμητρα Μπίκα
Πλάτων Αρώνης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου