ποιοι είμαστε...

Μέσα από αυτό το blog θέλουμε να ενισχύσουμε την προσπάθεια να αναπτυχθεί το αγαπημένο μας άθλημα. Κύριος στόχος είναι να μπορούμε να ενημερώνουμε καλύτερα τους φίλους του αθλήματος για τις διάφορες εκδηλώσεις στη χώρα μας και όχι μόνο, ενώ θα προσπαθήσουμε να εμπλουτίσουμε αυτές τις σελίδες με χρήσιμες πληροφορίες για εξοπλισμό, τεχνική, προπονητική αλλά και ζητήματα ασφάλειας. Μπορείτε να στέλνετε επίσης τις δικές σας σχετικές ανταποκρίσεις, εμπειρίες κλπ.

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Η προκήρυξη του ελληνικού αγώνα στον Όλυμπο

Το βουνό των θεών θα είναι στις 31/3 και 1/4 το επίκεντρο του ορειβατικού σκι για την Ελλάδα και όχι μόνο. Το όλο εγχείρημα αναμένεται να στεφθεί  με επιτυχία αλλά και να αφήσει πλούσια παρακαταθήκη για τη διοργάνωση ενός σοβαρού διεθνή αγώνα στον Όλυμπο στο μέλλον.
Ο αγώνας εκτός από open θα είναι και Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Δείτε παρακάτω την προκήρυξη του αγώνα. Σύντομα θα έχουμε κι άλλες πληροφορίες.
Από την πλευρά μας να πούμε για μια κόμη φορά μπράβο στους "γνωστούς- άγνωστους" που συνέλαβαν την ιδέα και δίνουν τον εαυτό τους για να υλοποιηθεί.
Καλή αντάμωση...   

η προκήρυξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου